Zomerartikelen Bedrukken

Op zoek naar de perfecte manier om je bedrijf te promoten tijdens de zomermaanden? Ontdek de diverse selectie van zomerartikelen die je kunt bedrukken bij Promocompany. Van kleurrijke zonnebrillen tot praktische drinkflessen en leuke strandspellen, wij bieden een breed assortiment aan zomerse relatiegeschenken die je merk op een unieke manier onder de aandacht kunnen brengen.

Zonnebrillen Bedrukken

Met de zomer in aantocht is het tijd om je merk te laten stralen met bedrukte zonnebrillen. Onze zonnebrillen zijn niet alleen een trendy accessoire, maar ook een effectieve manier om je bedrijfsnaam te verspreiden. Kies uit verschillende kleuren en stijlen en laat je logo opvallen onder de zon.

Strandspellen bedrukken

Speel en Promoot Breng wat plezier op het strand met bedrukte strandspellen. Of het nu gaat om beachballsets, frisbees of strandballen, deze zomerartikelen zijn perfect voor teambuildingactiviteiten of ontspanning aan zee. Bedruk ze met je logo en laat je merk op een speelse manier opvallen.

Drinkflessen bedrukken

Hydrateer in Stijl Houd je klanten en medewerkers gehydrateerd tijdens de warme zomerdagen met bedrukte drinkflessen. Onze drinkflessen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen, waardoor ze een praktisch en duurzaam relatiegeschenk zijn dat keer op keer wordt gebruikt.