Kleur
Prijs

t/m

MerkZadelhoesjes

Bij Promocompany kun je eenvoudig, goedkoop én snel relatiegeschenken, zoals een gepersonaliseerde zadelhoes, laten bedrukken. Een uniek relatiegeschenk, zoals een bedrukte zadelhoes, is een blijk van waardering aan jouw zakelijke relaties en dient tegelijkertijd als promotiemateriaal. Zo zet jij jouw bedrijf extra op de kaart en versterk je de relaties met zakelijke partners. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer.

Goedkoop en eenvoudig een zadelhoes laten bedrukken

Een zadelhoes met het logo van jouw bedrijf laten bedrukken, doe je eenvoudig en tegen een laag tarief bij Promocompany: de expert op het gebied van creatieve relatiegeschenken. Een bedrukte zadelhoes komt altijd wel van pas. Niemand houdt immers van fietsen op een vochtig zadel na een uitputtende regenbui. Met een bedrukte zadelhoes is een nat zadel verleden tijd! De zadelhoezen zijn beschikbaar in diverse modellen en verschillende kleuren. Denk je er aan om een bijpassende paraplu met logo te bestellen? Of een gepersonaliseerd fietslampje? Met de bedrukte producten van Promocompany verras je jouw zakelijke relaties met leuke én functionele producten.

Vraag naar de mogelijkheden

Een zadelhoes laten bedrukken is zeer eenvoudig. Binnen enkele stappen heb je de hoes ontworpen en ontvang je al binnen vier uur een digitale proefdruk van het product. Zo weet je precies hoe de bedrukte zadelhoes er uiteindelijk uit komt te zien. Kun je wel wat professionele hulp gebruiken tijdens het ontwerpen? Of wil je graag meer informatie inwinnen omtrent de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318 559 270 of stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl. Wij zijn je graag van dienst!