Kleur
Prijs

t/m

MerkZadelhoesjes

Zadelhoesjes zijn handige en praktische items voor fietsers. Bij Promocompany hebben we een uitgebreid assortiment zadelhoesjes van hoge kwaliteit die bedrukt kunnen worden met jouw eigen logo of ontwerp. Zo promoot je niet alleen jouw bedrijf, maar geeft je jouw klanten ook een handig en opvallend cadeau.

Verschillende soorten zadelhoesjes

We bieden verschillende soorten zadelhoesjes die bedrukt kunnen worden. De zadelhoezen zijn milieuvriendelijk en waterdicht. Ontdek de zadelhoesjes van Promasian, Toppoint, IMPRESSION en KORNTEX. Of je nou op zoek bent naar een voordelig cadeau of een hoogwaardig relatiegeschenk, wij hebben voor elk budget en doel een geschikte optie.

Zadelhoesjes laten bedrukken?

Wil je zadelhoesjes bedrukken? Dan heb je een ruime keuze in mogelijkheden voor bedrukken. De meest gebruikte methode is tampondruk, waarbij jouw ontwerp met inkt op het zadelhoesje wordt gedrukt. Dit zorgt voor een duurzame en opvallende bedrukking die niet vervaagt of afbladdert. Daarnaast bieden we ook digitale druk aan voor complexere ontwerpen en afbeeldingen.

Promoot jouw bedrijf met bedrukte zadelhoesjes

Bedrukte zadelhoesjes zijn niet alleen praktische en handige items, maar ook een effectieve manier om jouw bedrijf te promoten. Door jouw logo of bedrijfsnaam op het zadelhoesje te bedrukken, zien passieve voorbijgangers het promotiemateriaal van jouw bedrijf. Tevens zijn ze ook ideaal als promotieartikel op fietsbeurzen of als onderdeel van een fietsgerelateerd relatiegeschenk.

Bestel jouw bedrukte zadelhoesjes gemakkelijk online

Bij Promocompany kun je eenvoudig en vlot jouw waterafstotende zadelhoesjes online bestellen. Kies het gewenste product, kies de kleur en voeg jouw ontwerp toe. Onze deskundigen zorgen voor een feilloze bedrukking van jouw design op het zadelhoesje. Voor meer informatie of bijzondere wensen staan we altijd klaar om je te helpen.