Kleur
Prijs

t/m

MerkWaterflessen

Bij Promocompany begrijpen we het belang van duurzaamheid zonder concessies te doen aan stijl. Daarom presenteren we met trots onze collectie PET waterflessen in een scala aan kleuren, perfect om jouw merk te promoten op een milieuvriendelijke manier.

Waterflessen bedrukken

Onze waterflessen zijn gemaakt van hoogwaardig PET materiaal, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan het verminderen van plastic afval. In ons assortiment vind je herbruikbare waterflessen, waardoor je niet alleen het milieu een positieve boost geeft, maar ook de bewustwording vergroot over het belang van hergebruik.

Kies je kleur, maak een statement

Wij geloven in diversiteit en dat zie je terug in onze uitgebreide selectie kleuren voor onze waterflessen. Of jouw merkkleur nou levendig rood, stralend blauw of klassiek zwart is, wij hebben de perfecte tint die past bij je bedrijfsindentiteit. Personaliseer jouw waterflessen met jouw logo en maak indruk terwijl je de planeet beschermt. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Voordelen van onze waterflessen 

Duurzaamheid: gemaakt van recyclebaar PET materiaal. Door te kiezen voor PET maken we een positieve inpact op het milieu, verminderen we de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen en stimuleren we duurzaamheid op lange termijn. 

 

Milieuvriendelijk: Verminder plastic afval en ondersteun hergebruik. We moedigen hergebruik aan, omdat onze flessen zijn ontworpen om lang mee te gaan. Het is een kleine stap voor jouw bedrijf, maar een grote stap naar een duurzamere wereld. 
 

Personaliseerbaar: Voeg trots jouw bedrijfslogo toe, maak een onvergetelijke indruk en vergroot de herkenbaarheid van jouw merk. Onze personaliseerbare waterflessen zijn niet alleen functioneel en milievriendelijk, maar fungeren ook als een krachtig marketinginstrument. Laat jouw merk stralen op een duurzame manier! 

Het perfecte relatiegeschenk

Maak een bewuste keuze voor zowel jouw merk als het milieu. Ontdek ons brede assortiment PET waterflessen en verras je klanten en medewerkers met dit unieke relatiegeschenk.