Jeroen van Holland11 juli 2024

Leuke geschenken voor je relaties - Voor een veilig verkeer!

Wil je je team of relaties een leuk relatiegeschenk geven? Bij Promocompany bieden we diverse artikelen die bijdragen aan een veilig verkeer. Deze artikelen zijn te voorzien van logo en/of tekst, waardoor je merk in beeld komt bij anderen! En zo weet je ook zeker dat je relatiegeschenken gebruikt worden. 

4 relatiegeschenken voor in het verkeer 

De volgende relatiegeschenken zijn zeer geschikt voor relaties die regelmatig de fiets pakken. 

  • Fietslampjes. Deze fietslampjes komen in een set van 2, voor voor- en achterlicht. Het leuke aan onze fietslampjes is dat ze in diverse kleuren beschikbaar zijn. Het hoeft dus niet per se in wit of rood!
  • Zadelhoesjes. Onze zadelhoesjes zijn zowel milieuvriendelijk als waterdicht. Je kunt het zo opvallend maken als je zelf wilt, want de zadelhoesjes kun je in 4 verschillende kleuren bedrukken. En daarnaast nog eens voorzien van je logo. Toch leuk, in een van de grootste fietslanden ter wereld. 
  • Fietsbellen. De 'Babette fietsbel' is in 3 kleuren beschikbaar en te bedrukken op diverse zijdes. Zo kun je een subtiele tekst of logo aanbrengen aan deze fietsbel, of juist extra opvallend. 
  • Veiligheidsvestjes. Deze GRS gerecyclede PET reflecterende veiligheidsvestjes zijn multi inzetbaar. De vestjes bieden veel ruimte voor personalisatie en zijn geschikt voor lengtes van 168 t/m 198. Hiervan zijn ook kindermaten beschikbaar!

Relatiegeschenken bij Promocompany

Op zoek naar iets anders? Wij denken graag met je mee. Bij ons vind je niet alleen relatiegeschenken geschikt voor het verkeer, maar hebben wij bedrukbare elektronica, zoals USB-sticks, maar ook een grote selectie aan elektronica. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten van Promocompany?

Wij helpen je graag!

Bekijk de producten van Promocompany

Neem contact met ons op

Error 404