Veelgestelde vragen

Hoe lever ik mijn logo aan?

Graag ontvangen wij uw logo in een vectorbestand, meestal voldoet een .EPS, .AI (Adobe Illustrator) of .PDF bestand. Hierdoor kunnen wij uw logo zo scherp mogelijk drukken. Bij full colour mag het ook een .jpg, .tiff of .psd bestand zijn met een resolutie van minimaal 300 dpi op het werkelijke drukformaat. Mocht u niet over de genoemde bestanden beschikken, neem dan gerust contact op met onze verkoopspecialisten. Meestal kunnen wij geheel kosteloos voor u het logo in het juiste formaat zetten. U kunt ons bellen op 0318-559270 of mailen info@promocompany.nl .

Wat is full colour?

Bij full colour worden 4 basiskleuren gebruikt (CMYK), deze druktechniek wordt gebruikt bij gekleurde afbeeldingen.

Wat zijn instelkosten?

De kosten die gemaakt worden bij het instellen van de drukmachines en de daarbij behorende drukplaten of zeefdrukramen.

Wat is de levertijd?

Na ontvangst van de goedkeuring op de digitale proef is -afhankelijk van het product- de levertijd 1 tot 2 weken. Bij spoedorders kunt u dit in overleg met onze verkoopspecialisten exact plannen.

Hoe vindt verzending plaats?

De levering vindt plaats op het opgegeven bezorgadres. Leveringen vinden bij voorkeur plaats op een adres waar iemand tijdens kantooruren aanwezig is. Daarnaast kunnen wij bij spoedorders of afwijkende afspraken bezorgen met onze eigen bezorgdienst en zijn wij niet afhankelijk van de gebruikelijke routes van transporteurs.

Wat zijn de verzendkosten?

We hanteren voor orders onder de €500,00 vrachtkosten, afhankelijk van het orderbedrag. Dit kunt u terugvinden in de winkelwagen. Wij leveren uw bestelling vanaf €500,00 franco (gratis ) op één adres in Nederland of België.

Wat zijn kleine orderkosten?

Bij orders met een orderwaarde van minder dan € 500,- excl. BTW brengen wij € 15,00 handlingskosten in rekening.

Kan ik een sample of monster bestellen?

Het is mogelijk om een sample of monster te bestellen. De kosten hiervoor zijn de prijs van het product, verzend- en handlingskosten. Bij het afsluiten van de order verrekenen wij de kosten van het sample of monster. Daarnaast is het mogelijk bij grote orders met een eigen ontwerp een real sample of monster aan te vragen. De kosten hiervoor zullen wij in onderling overleg met u vaststellen.

Neem contact met ons op

Error 404