Kleur
Prijs

t/m

MerkRugzakken

Rugzakken zijn niet alleen handige accessoires om spullen in te vervoeren, maar ze bieden ook een uitstekende kans om jouw onderneming te promoten. Bij Promocompany beschikken we over een breed aanbod aan kwalitatief hoogstaande rugzakken die kunnen worden bedrukt van jouw eigen logo of design.

Rugzakken bedrukken

Als je rugzakken wil laten bedrukken kun je kiezen uit een aantal mogelijkheden. Zeefdruk is de meest gekozen methode bij rugzakken, waarbij jouw design met inkt op de rugzak wordt aangebracht. Dit resulteert in een duurzame en in het oog springende opdruk die niet snel kan vervagen. Tevens bieden we borduurwerk aan als je wil gaan voor een meer verfijnde en stijlvolle look.

Promoot jouw bedijf

Naast de praktische voordelen van het dragen van spullen, dienen bedrukte rugzakken als een effectieve manier om je bedrijf te promoten. Het plaatsen van je logo of bedrijfsnaam op de rugzak geeft een professionele uitstraling en maakt je organisatie herkenbaar. Ze zijn ook geschikt als promotioneel materiaal op beurzen of als onderdeel van relatiegeschenken.

Bestellen bij Promocompany

Bij Promocompany is het bestellen van bedrukte rugzakken eenvoudig en snel. Via onze website kunnen klanten het gewenste artikel kiezen, de kleur selecteren en hun ontwerp uploaden. Ons ervaren team zorgt vervolgens voor een nauwkeurige bedrukking van het ontwerp op de rugzak. Op zoek naar andere tassen? Bekijk dan ook onze sporttassen, heuptassen, koffers en trolleys