Kleur
Prijs

t/m

Merk

Rugzakken

Een bedrukte rugzak met een speciale boodschap of het logo van jouw bedrijf is het perfecte relatiegeschenk. Bij Promocompany kun je zowel een rugzak als ander promotionele artikelen geheel naar wens laten bedrukken. Wij bieden een ruim assortiment aan met uiteenlopende artikelen, in diverse formaten en kleuren. Heb je al enig idee hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Bekijk onze website en ontdek de mogelijkheden!

Een bedrukte rugzak met een gepersonaliseerd design

Wanneer je besluit een rugzak te laten bedrukken, zijn er vele opties. Een bedrukte rugzak is namelijk, net als de boodschappentas, opvouwbare tas en ander promotioneel materiaal, verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende formaten. Zo kies je bijvoorbeeld voor een trekkoord rugzak, gemaakt van zacht polyester, of een pastelgekleurd exemplaar dat is gemaakt van 100% zacht katoen. Wil je het logo van jouw onderneming op de tas laten bedrukken? Of vind je het leuker om een slogan op de rugzak te ontwerpen? Wat je voorkeuren ook zijn: wij helpen je met het realiseren van een bedrukte rugzak waar je volledig tevreden mee bent. Stel een eerste ontwerp samen en ontvang al binnen vier uur een vrijblijvende, digitale proefdruk. Ga je akkoord met het design? Dan kan de productie beginnen! Het laten bedrukken van een rugzak is eenvoudig en zo gedaan.

Ontvang meer informatie

Wil je direct een gepersonaliseerde rugzak laten bedrukken door een échte specialist? Wij helpen je graag de bedrukte rugzak te realiseren die aan al jouw wensen voldoet. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Of wil je graag meer informatie inwinnen over ons bedrijf? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Dan vertellen wij je graag meer. Bel naar 0318 559 270, stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl of vul het contactformulier in.