Kleur
Prijs

t/m

MerkOpvouwbare tassen

Wil je een opvouwbare boodschappentas laten bedrukken en jouw klanten en andere zakelijke contacten verrassen met een uniek relatiegeschenk? Bij Promocompany ontwerp je eenvoudig een relatiegeschenk op maat, zoals een opvouwbaar tasje met het logo van jouw bedrijf. Maar ook produceren en leveren wij gepersonaliseerde artikelen, zoals notitieboekjes, schrijfwaren, textielproducten en elektronica met een logo, unieke afbeelding of boodschap. Wil je meer weten? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Een gepersonaliseerd, opvouwbaar tasje met het logo van jouw bedrijf

Besluit je een opvouwbare boodschappentas te laten bedrukken? Dan ontwerp je geheel naar wens een opvouwbaar tasje met jouw logo, die je cadeau kunt doen aan jouw zakelijke relaties. In ons aanbod vind je tassen in diverse modellen. Zo kun je kiezen voor een opvouwbare boodschappentas, gemaakt van sterk polyester, die je binnen een handomdraai omtovert van tas naar pouch. Maar ook het ontwerpen van een opvouwbare, bedrukte rugzak behoort tot de mogelijkheden. Een opvouwbaar tasje met het logo van jouw bedrijf, is eenvoudig overal mee naar toe te nemen en bovendien herbruikbaar. Laat je een opvouwbare boodschappentas of ander soort tas bedrukken, dan geef je een functioneel én duurzaam product cadeau.

Start direct met ontwerpen

Een relatiegeschenk, zoals een opvouwbaar tasje met logo, dient ook perfect als promotiemateriaal. Met één van onze relatiegeschenken maak je reclame voor jouw merk én versterk je de relaties met jouw contacten. Wil je een gepersonaliseerd relatiegeschenk, zoals een opvouwbare boodschappentas bedrukken? Start met ontwerpen en ontvang binnen vier uur al een digitale proefdruk. Wil je meer informatie inwinnen over de mogelijkheden? Of heb je specifieke vragen? Schroom dan vooral niet en neem contact met ons op. Bel naar 0318 559 270 of stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl. We helpen je graag verder.