Kleur
Prijs

t/m

Merk

Boodschappentassen

Bij Promocompany laat je diverse gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotiematerialen, zoals een boodschappentas, bedrukken. Met deze artikelen zet je jouw merk op een creatieve en originele manier op de kaart. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. 

Een unieke boodschappentas van sterk materiaal laten bedrukken

Wil je een boodschappentas laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, een speciale afbeelding of slogan? Dan heb je de keuze uit een ruim assortiment aan verschillende soorten tassen in uiteenlopende kleuren. Wil je bijvoorbeeld een duurzame shopper, gemaakt van sterk kunstvezelstof laten bedrukken? Of gaat jouw voorkeur uit naar een gelamineerde non-woven tas in de kleuren van de huisstijl van jouw onderneming? Wat je wensen ook zijn: wij helpen je deze tot in detail te realiseren.

Profiteer van korte levertijden

Bij Promocompany kun je naast een boodschappentas ook onder meer een rugzak, mutsen en petten, nachtkleding of sokken laten bedrukken. Je profiteert hoe dan ook van een laagste prijsgarantie en een zeer korte levertijd van maximaal drie dagen. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0318 559 270, stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl of vul het contactformulier in. We staan graag voor je klaar!