Tassen

Tassen zijn niet alleen handige items voor dagelijks gebruik, maar ook een geweldige manier om uw merk te promoten. Bij Promocompany hebben we een uitgebreid assortiment tassen van hoge kwaliteit die bedrukt kunnen worden met uw eigen logo of ontwerp. Zo promoot u niet alleen uw bedrijf, maar geeft u uw klanten ook een handig en praktisch cadeau.

Verschillende soorten tassen

We bieden verschillende soorten tassen aan die bedrukt kunnen worden. Van stevige canvas shoppers tot stijlvolle schoudertassen en van sportieve rugzakken tot handige koeltassen. Of u nu op zoek bent naar een voordelig cadeau of een hoogwaardig relatiegeschenk, wij hebben voor elk budget en doel een geschikte optie.

Tassen laten bedrukken?

Voor het personaliseren van tassen bestaan er diverse mogelijkheden. De meest voorkomende techniek is de zeefdruk, waarbij uw design met behulp van inkt op de tas wordt aangebracht. Dit resulteert in een langdurige en opvallende opdruk die niet verbleekt of afschilfert. Bovendien bieden we digitale print opties voor ingewikkeldere ontwerpen en illustraties.

Promoot uw bedrijf met bedrukte tassen

Bedrukte tassen zijn niet alleen praktische en veelgebruikte items, maar ook een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Door uw logo of bedrijfsnaam op de tas te bedrukken, creëert u een professionele en herkenbare uitstraling voor uw bedrijf. Ze zijn ook ideaal als promotieartikel op beurzen of als onderdeel van een relatiegeschenk.

Bestel uw bedrukte tassen gemakkelijk online

Bij Promocompany kunt u gemakkelijk en snel uw bedrukte tassen bestellen via onze website. Kies het gewenste artikel, selecteer de kleur en upload uw ontwerp. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw ontwerp perfect wordt afgedrukt op de tas. Voor vragen of speciale verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen.