Lijkt het je leuk om een gepersonaliseerde strandbal cadeau te doen als relatiegeschenk aan jouw klanten of andere zakelijke contacten? Bij Promocompany kun je een strandbal en divers ander promotioneel materiaal eenvoudig en snel laten bedrukken tegen een zeer lage prijs. Wij bieden een laagste prijsgarantie en een zeer korte levertijd binnen drie dagen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ons assortiment en start met ontwerpen!

Bekijk al onze relatiegeschenken

Een strandbal laten bedrukken als uniek relatiegeschenk

Wanneer je besluit een strandbal volledig naar wens te laten bedrukken, ben je verzekerd van een uniek relatiegeschenk. Wie houdt er immers niet van een leuk balspel op het strand? De strandbal is geheel naar wens te ontwerpen. Wil je de kleuren van jouw huisstijl terug laten komen in het design? Of zou je graag een slogan op de bal laten drukken? De opties zijn eindeloos. Jij bepaalt hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien. Heb je ook interesse in bijpassende zonnebrillen en handdoeken? Ook deze promotionele artikelen personaliseer je in een handomdraai.

Ontvang vrijblijvend een digitale proefdruk

Wil je direct een strandbal laten bedrukken met een speciale boodschap of het logo van jouw onderneming? Start dan direct met ontwerpen en ontvang al binnen vier uur een gratis, digitale proefdruk. Indien je akkoord gaat met het design, starten we met de productie van jouw strandbal en wordt jouw relatiegeschenk al binnen een kort tijdsbestek bij jou bezorgd. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen? Of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0318 559 270 of stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl.

Neem contact met ons op

Error 404