Prijs

t/m

Glazen snoeppot

Wil je een glazen snoeppot met het logo van jouw bedrijf laten bedrukken? Bij Promocompany vind je een ruim en uiteenlopend assortiment aan relatiegeschenken, premiums, promotioneel textiel en giveaways. Wil je jouw klanten of zakelijke connecties verrassen met een uniek en gepersonaliseerd cadeau, zoals een gevulde snoeppot? Je ontwerpt een relatiegeschenk naar keuze dat aan al jouw wensen voldoet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer.

Een glazen snoeppot met jouw logo laten bedrukken

Laat je een glazen snoeppot bedrukken met het logo van jouw onderneming, een speciale boodschap of afbeelding? Dan ben je verzekerd van een bijzonder, gepersonaliseerd relatiegeschenk waar de ontvanger ongetwijfeld veel (eet)plezier aan beleeft. De snoeppotten zijn leverbaar in verschillende groottes en met diverse soorten inhoud. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine snoeppot (192 ml), gevuld met drop óf een groter exemplaar (2200 ml), gevuld met chocola.

Vind het perfecte relatiegeschenk

Of je nu een glazen snoeppot wilt laten bedrukken of interesse hebt in ander gepersonaliseerd promotiemateriaal: bij Promocompany profiteer je van een laagste prijsgarantie én een korte levertijd van drie dagen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van jouw relatiegeschenk? Of heb je specifieke vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0318 559 270 of een e-mail te sturen naar verkoop@promocompany.nl. We zijn je graag van dienst!