Snoeppotten

Snoeppotten zijn niet alleen een handige manier om snoep en andere lekkernijen op te bergen, maar ook een geweldige manier om jouw bedrijf of evenement te promoten. Geef de gevulde snoeppotten cadeau en maak je klanten, collega's of andere relaties blij met dit geschenk. Bij Promocompany hebben we een uitgebreid assortiment snoeppotten van hoge kwaliteit die bedrukt kunnen worden met jouw eigen logo of ontwerp. 

Snoeppotten bedrukken

We bieden verschillende soorten snoeppotten aan die bedrukt kunnen worden. Van kunststof potten met schroefdeksel tot glazen potten met clip deksel en van snoeppotten in verschillende maten tot snoepblikken en candyboxen. Of je nou op zoek bent naar een opvallende decoratie voor jouw winkel, kantoor of evenement, wij hebben voor elk budget en doel een geschikte optie.

Ontdek onze smakelijke relatiegeschenken

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit het soort pot of blik waarin je de traktaties gaat bestellen, is het tijd om te kiezen wat de inhoud wordt. Ga je voor Engelse drop, winegums of toch zure sleutels? Maak keuze uit één van de 39 verschillende soorten snoep, voeg jouw logo toe en ontvang de snoeppotten binnen 5 werkdagen! 

Vers snoepgoed

Bij Promocompany hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze snoeppotten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die langdurig gebruik garanderen en ervoor zorgen dat je snoepgoed lang vers blijft. Met goed afsluitende dichtingen en stevige deksels blijven jouw lekkernijen lang smakelijk. 

Bestel snoeppotten bij Promocompany

Bij Promocompany kun je gemakkelijk via de website gepersonaliseerde snoeppotten bestellen en laten bedrukken. Het bestelproces is simpel en snel: klanten kiezen het gewenste artikel, selecteren de kleur en uploaden hun design. Het ervaren team van Promocompany zorgt daarna voor een precieze bedrukking van het ontwerp op de snoeppot. Mocht er behoefte zijn aan aanvullende informatie of specifieke wensen, dan kunnen klanten altijd contact opnemen met Promocompany.