Sleutelhangers, keycords of lanyards bedrukken

Wanneer je gepersonaliseerde sleutelhangers, keycords of lanyards wilt laten bedrukken om uit te delen als relatiegeschenk, ben je bij Promocompany op de juiste plek. Bij ons vind je een ruim assortiment aan verschillende relatiegeschenken; maar ook voor premiums, promotioneel textiel en giveaways zijn wij jouw betrouwbare partner. Van kant-en-klare producten tot custom made artikelen: wij bieden mooie, gepersonaliseerde producten tegen een zeer lage prijs. Daarbij garanderen wij een zeer snelle levering en een uitstekende service. Wil je graag meer weten over het laten bedrukken van sleutelhangers, keycords of lanyards? Ons verkoopteam helpt je graag jouw wensen realiseren.

Een uniek relatiegeschenk, zoals gepersonaliseerde sleutelhangers laten bedrukken

Wij bieden een ruim aanbod aan met diverse relatiegeschenken: van artikelen als notitieboekjes die perfect te gebruiken zijn op kantoor tot gepersonaliseerde, functionele artikelen, zoals handige usb-sticks met het logo van jouw bedrijf. Ook helpen we je graag met het bedrukken van sleutelhangers, keycords of lanyards in de gewenste kleur en het juiste model en leveren we je een relatiegeschenk op maat. Kies bijvoorbeeld voor een 3-in-1 sleutelhanger, gemaakt van aluminium, waarmee je eenvoudig zowel flessen als blikken opent. Of ga voor een antibacteriële veiligheidssleutelhanger die het mogelijk maakt oppervlakken voor openbaar gebruik, zoals een pinautomaat, te bedienen zonder huidaanraking. Heb je meer interesse in een siliconen lanyard met een ingebouwde smartphonehouder? Ook dit artikel ontwerp je eenvoudig en geheel naar wens. Heb je een duidelijk beeld van hoe jouw relatiegeschenk eruit moet komen te zien en wil je er zeker van zijn dat de sleutelhangers, keycords of lanyards aan al jouw verwachten voldoen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en krijg een impressie van het eindproduct.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je sleutelhangers, keycords of lanyards laten bedrukken, maar heb je hulp nodig bij het ontwerpen van je relatiegeschenk? Wij staan graag voor je klaar en helpen je waar nodig. Indien je behoefte hebt aan ondersteuning of advies of meer informatie wilt inwinnen over de mogelijkheden, neem je eenvoudig contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0318 559 270. Stuur je liever een e-mail? Je kunt een bericht sturen naar verkoop@promocompany.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.