Kleur
Prijs

t/m

Merk

Potloden

Potloden zijn niet alleen handige en veelzijdige schrijfwaren, maar ook een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Bij Promocompany hebben we een uitgebreid assortiment potloden van hoge kwaliteit die bedrukt kunnen worden met uw eigen logo of ontwerp.

Verschillende soorten potloden

We bieden verschillende soorten potloden aan die bedrukt kunnen worden. Van klassieke houten potloden tot moderne vul potloden en van kleurpotloden tot potloden met gum. We hebben ook potloden in verschillende maten en kleuren, zodat u altijd een geschikte optie vindt die past bij uw wensen en budget.

Wilt u potloden laten bedrukken?

Wanneer u potloden wilt laten bedrukken zijn er verschillende opties. De meest gekozen methode is de tampondruk, waarbij uw ontwerp met inkt op het potlood wordt gedrukt. Dit zorgt voor een duidelijke en strakke bedrukking die niet vervaagt of afbladdert. Daarnaast bieden we ook lasergravure aan voor een wat subtielere uitstraling.

Promoot uw bedrijf met bedrukte potloden

Bedrukte potloden zijn niet alleen handige en veelzijdige schrijfwaren, maar ook een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Door uw logo of bedrijfsnaam op het potlood te drukken, creëert u een professionele en herkenbare uitstraling voor uw bedrijf. Ze zijn ook ideaal als promotieartikel op beurzen of als onderdeel van een relatiegeschenk.

Bestel uw bedrukte potloden gemakkelijk online

Bij Promocompany kunt u gemakkelijk en snel uw bedrukte potloden bestellen via onze website. Kies het gewenste artikel, selecteer de kleur en upload uw ontwerp. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw ontwerp perfect wordt afgedrukt op het potlood. Voor vragen of speciale verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen.