Kleur
Prijs

t/m

Merk
Balpennen

Wil je balpennen laten bedrukken met het logo van jouw onderneming? Dan ben je bij Promocompany aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 25 jaar dé specialist als het aankomt op de productie van relatiegeschenken, premiums, promotioneel textiel en giveaways op maat. Als je uniek promotiemateriaal zoekt voor jouw bedrijf, ontdekken we graag samen met jou de mogelijkheden. Bekijk ons assortiment!

Gepersonaliseerde balpennen en bijpassende notitieboekjes laten bedrukken

Wanneer je besluit gepersonaliseerde balpennen te laten bedrukken, heb je de keuze uit verschillende soorten schrijfwaren van diverse vooraanstaande merken. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijke Papermate balpennen met zware inkt of een duurzame balpen die is gemaakt van boby en gerecycled karton. Wil je ook direct bijpassende notitieboekjes of schriftjes en usb-sticks bestellen? Ook deze kantoorartikelen geef je eenvoudig zelf vorm. Of ga je voor een rugzak? De keuze is aan jou!

Ontvang persoonlijk advies

Wil je balpennen laten bedrukken door een echte specialist? Kies het gewenste model en de juiste kleur en start met ontwerpen. Om je een impressie van het eindproduct te geven, sturen we je al binnen vier uur een digitale proefdruk. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan kan het productieproces beginnen. Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0318 559 270 of stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl.