Over ons

  • Bij Promocompany vind je een ruim assortiment aan relatiegeschenken, premiums en giveaways. Of je nu op zoek bent naar kant en klare producten, een luxe geschenk of custom made artikelen, Promocompany kan het leveren! Snel en tegen de laagste prijs van Nederland. Kies uit het uitgebreide aanbod op onze website of bel +31 318 559 270 voor meer mogelijkheden en/of advies. Ons enthousiaste verkoopteam denkt graag met je mee. Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend bezoek!
  • Laagste prijsgarantie
    Via ons netwerk van gerenommeerde leveranciers in Europa, Azië en Zuid-Amerika, kopen we superscherp in. Vind je binnen 10 dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs tegen dezelfde condities? Dan ontvang je het prijsverschil terug.
  • Ervaring
    Met ruim 30 jaar ervaring helpen wij je graag bij de keuze van een promotieartikel of relatiegeschenk. Het gehele traject verzorgen wij voor jou! Van bedrukking, verpakking en verzending tot het uitwerken van een totaalconcept.
     

Promocompany is aangesloten bij 

PPP


 
Meet the team!

 

 

Neem contact met ons op

Error 404