• Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: +31 318 559 270

OVER PROMOCOMPANY 

Creatief in relatiegeschenken

Een goed doordacht relatiegeschenk is een krachtig middel om uw bedrijfsnaam of product bekendheid te geven. Promocompany levert al 25 jaar naar volle tevredenheid van bedrijven in Nederland en BelgiŽ bedrukte relatiegeschenken en premiums. Bent u zoek naar een functioneel, origineel of creatief relatiegeschenk? Wilt u uw merk op een opvallende of originele manier onder de aandacht brengen bij uw doelgroep? Profiteer van onze ervaring. Wij helpen u graag bij de keuze voor een passend relatiegeschenk.

Groot netwerk
Door de jaren heen is ons netwerk van leveranciers enorm gegroeid, zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wij blijven graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van relatiegeschenken en bezoeken jaarlijks de beurzen in China. Met regelmaat vullen wij ons assortiment aan met producten die niet of nauwelijks te verkrijgen zijn op de Nederlandse promotionele markt. Vraag ernaar bij onze verkoopspecialisten.

Laagste prijsgarantie
Wij leveren relatiegeschenken tegen de laagste prijs van Nederland. Veel van onze relatiegeschenken importeren wij rechtstreeks vanuit het Verre Oosten, zodat we de relatiegeschenken tegen actuele dagprijzen kunnen aanbieden. Vindt u elders in Nederland hetzelfde product tegen dezelfde condities tegen een lagere prijs? Dan ontvangt u het prijsverschil ťn 5% daarvan terug.

Eerlijk geproduceerd
Wij selecteren onze fabrieken nauwkeurig op kwaliteit en werkwijze. Al onze fabrieken zijn gecertificeerd en werken op een maatschappelijk verantwoorde wijze. U kunt er vanuit gaan dat alle relatiegeschenken van Promocompany op een eerlijke wijze worden geproduceerd.

Showroom
Promocompany heeft hele diverse en uiteenlopende relatiegeschenken. Van pennen tot USB-gadgets, van tassen tot luxe wijngeschenken, seizoensgebonden producten en mooie eindejaarsgeschenken. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd wel iets tussen zit dat past bij uw bedrijf.
Relatiegeschenken beleeft u natuurlijk pas echt als u ze zelf in handen heeft gehad. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat de mogelijkheden zijn, omdat wij weten hoe belangrijk relatiegeschenken zijn om een marketingactie, beurs of mailingactie tot een succes te maken. Liever een afspraak bij u op kantoor? Bel voor een afspraak met onze accountmanager.

Met relatiegeschenken van Promocompany kunt u zich op een professionele wijze profileren bij uw (potentiŽle) klanten.