Kleur
Prijs

t/m

Merk

Lanyards en Accessoires

Gepersonaliseerde keycords of lanyards zijn niet alleen praktisch voor dagelijks gebruik, maar ook een effectieve manier om jouw merk te promoten. Door je logo of bedrijfsnaam op deze accessoires te laten drukken, creëer je een herkenbare, professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Ze zijn ook ideaal voor beurzen, evenementen, of als onderdeel van een promotiepakket.

Keycords bedrukken

Onze eenvoudige lanyards zijn ideaal voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar kosteneffectieve manieren om hun merk te promoten. Deze lanyards zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen worden bedrukt met je logo, bedrijfsnaam of boodschap. Zo maak je jouw kernwaardes op een ludieke manier zichtbaar!  

Praktisch en trendy

Bij Promocompany is het heel eenvoudig om jouw keycords online te bestellen. Onze uitgebreide collectie keycords en layards biedt diverse praktische en trendy opties. Of je nu op zoek bent naar een handige manier om je sleutels te dragen, je bedrijfsnaam wilt laten opvallen op een evenement of gewoon je merk op een subtiele manier wilt promoten, we hebben het perfecte keycord voor jou. Bestel vandaag nog!

Lanyard bestellen bij PromoCompany

Wist je dat onze keycords meer kunnen dan alleen sleutels vasthouden? Kies uit ons assortiment lanyards met handige extra’s, zoals keycords met een drinkhouder en keycords met een telefoon bevestiging. Op zoek naar kleding die perfect past bij je bedrukte lanyard? Bekijk dan ook onze t-shirts, jassen en sweaters.