Kleur
Prijs

t/m

MerkSokken

Bij Promocompany laat je sokken en ander promotioneel textiel geheel naar wens en tegen een zeer lage prijs bedrukken. Bedrukte sokken zijn een uniek cadeau waar de ontvanger in het alledaagse leven plezier van ervaart. Wie houdt er immers niet van mooie, comfortabele sokken? Wij zijn al ruim 25 jaar een ervaren specialist wanneer het gaat om gepersonaliseerd promotiemateriaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek ons ruime assortiment!

Comfortabele sokken laten bedrukken met een uniek design

Hoe de bedrukte sokken er uiteindelijk uit komen te zien, is geheel aan jou. Wanneer je besluit sokken te laten bedrukken, heb je de keuze uit een ruim aanbod met sokken. Zo kun je kiezen voor sokken vervaardigd uit bamboe die niet alleen een mooie design hebben, maar ook op een duurzame wijze zijn geproduceerd of kun je comfortabele, bedrukte sokken met een gewatteerde zool bestellen. Wil je jouw logo op de textiel laten bedrukken? Of kies je voor een ontwerp met tekst? Wat je wensen ook zijn: samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw promotiemateriaal geheel naar wens is.

Vraag een gratis digitale proefdruk aan

Wil je sokken laten bedrukken en weet je al precies hoe de bedrukte sokken eruit moeten zien? Of wil je andere textielproducten, zoals mutsen of petten, personaliseren? Start dan direct met ontwerpen en ontvang al binnen vier uur een gratis digitale proefdruk. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan starten we met de productie van de bedrukte sokken en wordt jouw bestelling al binnen drie dagen geleverd. Heb je vragen of behoefte aan ondersteuning bij het ontwerpen? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0318 559 270 of stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl.