Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

Merk
Notitieblokken en Schriften

Wil je een notitieboekje laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf? Dan ben je verzekerd van een leuk én functioneel relatiegeschenk. Notitieboeken en schriften zijn immers onmisbaar in elke studie- en werkomgeving en komen altijd wel te pas. Bij Promocompany bestel je unieke relatiegeschenken die je volledig naar wens ontwerpt. Met een relatiegeschenk versterk je de relatie met jouw zakelijke connecties én maak je op hetzelfde moment reclame voor jouw onderneming. Klinkt dit interessant? Ontdek de mogelijkheden!

Een notitieboekje laten bedrukken in een model en kleur naar keuze

Wanneer je een notitieboekje wilt laten bedrukken, heb je bij ons keuze uit een ruim assortiment aan notitieboeken en schriften. Van een kleurrijk Notepad notitieboekje met handige post-it’s tot een zwart hardcover schrijfblok van A6 formaat met een bijpassende balpen: jij hebt de regie over het uiteindelijke eindproduct. De notitieboekjes en schriften zijn geheel naar wens in te vullen met tekst en afbeeldingen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw logo of slogan laten drukken op de omslag, aan de binnenkant van de omslag en op ieder individueel blad.

Neem bij vragen contact met ons op

Weet je al precies hoe het notitieboekje dat je wilt laten bedrukken eruit moet zien? Kies een model, de juiste kleur en stuur ons jouw ontwerp. Binnen vier uur ontvang je dan vrijblijvend een digitale proefdruk. Heb je ondersteuning nodig bij het ontwerpen van jouw kantoorartikelen? Of wil je meer informatie inwinnen over onze dienstverlening? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel naar 0318 559 270 of stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl.