Fietslampjes met logo

Gepersonaliseerde, promotionele artikelen, zoals bedrukte fietslampjes met het logo van jouw onderneming, ontwerp je eenvoudig en snel bij Promocompany. Wij bieden een ruim en gevarieerd assortiment aan met relatiegeschenken, premiums, giveaways en promotioneel textiel. Of je nu interesse hebt in kant-en-klare producten of custom made artikelen: wij realiseren materiaal op maat. Bovendien bieden wij een laagste prijsgarantie en een korte levertijd van ongeveer drie dagen. Bekijk onze website en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk al onze relatiegeschenken

Bedrukte fietslampjes met het logo van jouw onderneming

Bedrukte fietslampjes met het logo of de slogan van jouw bedrijf is een uniek en functioneel relatiegeschenk. De fietslampjes zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleuren en kunnen geheel naar wens worden bedrukt. Heb je een bepaald design in gedachten? Start dan met ontwerpen en ontvang al binnen vier uur vrijblijvend een digitale proefdruk. Als je tevreden bent met het ontwerp, starten we direct het productieproces. Binnen een kort tijdbestek worden de gepersonaliseerde promotieartikelen geleverd. Ontdek ook de andere artikelen, zoals onze zadelhoezen en sleutelhangers en personaliseer er op los!

Profiteer van onze expertise

Wil je bedrukte fietslampjes met een logo of speciale boodschap bestellen bij een echte specialist? Wij gaan graag voor je aan de slag. Indien je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van het promotiemateriaal of specifieke vragen hebt over ons bedrijf of onze werkwijze, kun je gerust contact met ons opnemen. Dit doe je door te bellen naar 0318 559 270 of een e-mail te sturen naar verkoop@promocompany.nl. Wij zijn je graag van dienst en helpen je waar nodig.

Contactformulier