No Water Flowers® - Waxz® Art

vanaf € 8,75
No Water Flowers® - Waxz® Art
  • No Water Flowers® - Waxz® Art, Zonder verpakking
  • No Water Flowers® - Waxz® Art, Zonder verpakking
  • No Water Flowers® - Waxz® Art, Zonder verpakking
  • No Water Flowers® - Waxz® Art, Zonder verpakking
  • No Water Flowers® - Waxz® Art, Zonder verpakking
  • No Water Flowers® - Waxz® Art, Zonder verpakking
Stel product samen
Selecteer jouw opties voor de prijsopgave.
Bestellen 
Vrijblijvende offerte
Heb je een vraag over dit product?

Wellicht staat jouw antwoord tussen de product omschrijving of specificaties. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op

Omschrijving

Hoe gaaf is het om een keer een luxe, groeiend en bloeiend geschenk te geven? Maak kennis met onze levende No Water Flowers®, welke bekend staan om de unieke handgemaakte wax amaryllisbollen. Deze speciaal geselecteerde en geteste amaryllisbollen hebben genoeg energie om zonder water te groeien en te bloeien. Authentieke No Water Flowers® geven vrij korte bloemstelen, vallen niet om en bloeien gegarandeerd. Iedere No Water Flowers® wordt zorgvuldig schoongemaakt en tot in perfectie gewaxt. De Originele No Water Flowers® zijn makkelijk te herkennen aan het vierkante label die aan de bol bevestigd is. De No Water Flowers® zijn het perfecte kerstgeschenk.

De welbekende No Water Flowers® art versie kan nu ook in meerdere kleuren naar wens gedecoreerd worden, waardoor je de amaryllisbol nog net wat meer eigen kan maken. Zo kun je jouw huisstijl helemaal hierin terug laten komen. Het is wel belangrijk om na te vragen bij ons of jouw gewenste kleuren combinatie mogelijk is. Dit prachtige geschenk zal niet onopgemerkt in een kast belanden; integendeel, het zal een mooi plekje krijgen op tafel of het bureau van de ontvanger, waar het bijdraagt aan de bekendheid van jouw merk. Het geven van deze gepersonaliseerde No Water Flowers® versterkt het gevoel van verbondenheid en waardering met jouw bedrijf. De No Water Flowers® kan verpakt worden in een passende FSC gecertificeerde giftbox, dit maakt het weggeven natuurlijk extra leuk. Ook kan deze giftbox gepersonaliseerd worden met achterkaart helemaal in jouw stijl. Zo kan je jouw kerstgroet, huisstijl of boodschap extra goed overbrengen. Dit is een losse kaart, die perfect in de giftbox valt, maar dus na gebruik er ook nog uit te halen is.

Deze amaryllisbollen hebben geen verzorging nodig. Zet de wax amaryllis op een lichte plek, maar niet in direct zonlicht en geniet van de prachtige bloemen die zich binnen 3 tot 5 weken ontwikkelen. Bloembollen zijn natuurproducten, elke bol is uniek op zichzelf en heeft een andere vorm.

De No Water Flowers® zijn alleen beschikbaar van september tot en met februari.
Heeft u vragen over dit product, de gewenste personalisatie of eventuele verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bloemen en planten zijn levende artikelen en dienen met zorg vervoerd te worden om de kwaliteit te waarborgen. Denk hierbij aan het recht ophouden van planten, breekbaarheid en de invloed van tempratuur op de planten. Hierdoor is het in bijna alle gevallen noodzakelijk om onze producten wanneer het in bulk gaat per pallet te verzenden, ook wanneer het lage aantallen betreft. Vraag ons gerust naar de transportkosten.

Prijsinformatie

Indien de staffels niet aanwezig zijn moet je eerst een optie hierboven selecteren ×
Draai uw mobiel voor de Prijs informatie

Specificaties

Artikelnummer NWF-ART-L
Merk No Water Flowers
Afmeting Bulb: ± Ø9 x 16 cm | Cilinder: Ø11 x 22 cm | Giftbag: 9 x 9 x 38 cm | Giftbox: 11,5 x 11,5 x 25 cm| Luxury box: 11 x 11 x 35 cm
Soort Zonder verpakking