Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

MerkBidons en Sportflessen

Heb je interesse in het bestellen van een gepersonaliseerde drinkfles? Bij Promocompany ontwerp je eenvoudig zelf een waterfles met het logo van jouw bedrijf of ander promotioneel materiaal. Een bidon of sportfles is ideaal om uit te delen aan zakelijke relaties tijdens een sportevent of voor het sponsoren van een team. Wij bieden een ruim assortiment aan met bidons, sportlessen en doppers. Door dit uitgebreide aanbod zit er ongetwijfeld een item bij dat zowel aansluit bij je wensen als bij het beschikbare budget. Ontdek direct de mogelijkheden!

Kies het design, materiaal en de kleur van jouw gepersonaliseerde drinkfles

Wanneer je een gepersonaliseerde drinkfles wilt ontwerpen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Een waterfles kun je laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, een speciale boodschap of slogan. Zoek je een wat luxere fles om uit te drinken? Kies dan bijvoorbeeld voor een 600 ml sportfles met een infuser en flipcapdeksel. Deze enkelwandige sportfles is gemaakt van duurzaam, BPA-vrij Tritan materiaal en heeft een verwijderbare infuser waarmee je diverse fruitsmaken kunt toevoegen aan je drankje. Gaat je voorkeur eerder uit naar een simpele waterfles, zoals een gepersonaliseerde drinkfles met logo? Dan kies je bijvoorbeeld voor een ergonomische sportbidon die voldoet aan de strengste voedselveiligheidsvoorschriften. Bekijk ook ons andere promotiemateriaal, zoals de glazen snoeppotten of zadelhoezen.

Start direct met ontwerpen van een waterfles met logo

Wil je graag een gepersonaliseerde drinkfles bestellen, zoals een waterfles met het logo van jouw bedrijf? Start dan met ontwerpen en vraag direct een gratis digitale proefdruk aan. Al binnen vier uur voorzien wij je van een eerste design. Ga je hiermee akkoord? Dan kan de productie van jouw promotiemateriaal beginnen. Heb je behoefte aan gedegen advies op maat? Of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0318 559 270, stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl of vul het contactformulier in.