Heb je interesse in het bestellen van bedrukte zonnebrillen met het logo van jouw bedrijf? Dan ben je bij Promocompany op de juiste plek. Wij zijn namelijk al ruim 25 jaar specialist in het ontwerpen en produceren van gepersonaliseerde relatiegeschenken, promotioneel textiel, premiums en giveaways. Wat je wensen ook zijn: wij realiseren deze graag. Ontdek snel ons assortiment en start met ontwerpen!

Bekijk al onze relatiegeschenken

Bedrukte zonnebrillen met een eigen design

Bedrukte zonnebrillen zijn een uniek cadeau om uit te delen als relatiegeschenk. Bij Promocompany ontwerp je de zonnebrillen volledig naar wens. Het model, het materiaal, de kleur en de bedrukking: jij hebt de regie! Wil je meerdere promotieartikelen met jouw logo of slogan bestellen? Kies dan bijvoorbeeld voor bijpassende bedrukte handdoeken, gepersonaliseerde strandballen, handige waterflessen en een opvouwbaar tasje met logo om de artikelen in te vervoeren.

Neem contact met ons op

Zorg voor ultieme bescherming van je ogen met gepersonaliseerde, bedrukte zonnebrillen! Start direct met ontwerpen en ontvang binnen vier uur al een digitale proefdruk. Ga je akkoord met het design, dan starten we het productieproces. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen? Of heb je specifieke vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0318 559 270 of mail ons via verkoop@promocompany.nl.

Neem contact met ons op

Error 404