Bedrukte handdoeken bestellen doe je bij dé specialist op het gebied van gepersonaliseerde relatiegeschenken: Promocompany. Of je nu geïnteresseerd bent in promotioneel textiel of gepersonaliseerde kantoorartikelen: wij realiseren promotiemateriaal op maat. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij vertellen je graag meer.

Bekijk al onze relatiegeschenken

Bedrukte handdoeken met een uniek design

Hoe de bedrukte handdoeken er uiteindelijk uit komen te zien, is volledig aan jou. Kies je ervoor jouw logo op de handdoek te laten bedrukken? Of voel je meer voor een slogan of afbeelding? Wat je wensen ook zijn: wij gaan graag voor je aan de slag. Heb je al ideeën voor het design van jouw persoonlijke doek? Start dan direct met ontwerpen. Dan ontvang je van ons al binnen vier uur een digitale proefdruk. Ga je akkoord met het ontwerp? Dan starten we de productie.

Ontdek ons ruime assortiment

Heb je geen interesse in bedrukte handdoeken, maar wel in andere gepersonaliseerde artikelen, zoals speelkaarten, paraplu’s, schrijfwaren, tassen of snoeppotten? Bij Promocompany zijn de mogelijkheden eindeloos. Heb je behoefte aan professioneel advies? Of heb je specifieke vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0318 559 270, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar verkoop@promocompany.nl. We zijn je graag van dienst!

Neem contact met ons op

Error 404