• Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: +31 318 559 270

Fidget Spinners bedrukken

U kunt de Fidget Spinners bedrukken, in het midden van de Fidget Spinners is er ruimte voor uw logo. De LEDspinner heeft lampjes in de kleine propellers, wat zorgt voor mooie effecten. Bij grote aantallen zijn de Spinners zelfs custom made te maken.

Fidget Spinners, ongekend populair in 2017!

De Fidget Spinner is de hype van 2017! De Fidget Spinner is het (ont)stressitem voor zowel kinderen als volwassenen.

De Fidget Spinner is een handgadget met kleine uitgebalanceerde propellers die draaien om een lager. Doordat het item niet duur is en door haar zakformaat makkelijk meegenomen kan worden is de Fidget Spinner ontzettend populair. De Fidget Spinner staat ook wel bekend als de frutselaar, het is ideaal tegen stress en goed voor de concentratie.

De Fidget Spinner is in de jaren 90 al bedacht, maar het is in 2017 pas echt een hype. De trend is in Amerika begonnen en nu ook overgekomen naar heel Europa. Er staan op internet ontzettend veel filmpjes met tips en tricks.

         

Vrijblijvende offerte

Bedrukte Fidget Spinners zijn leuk om uit te delen en zorgt voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf als men de uitdaging aangaat. De minimale afname is 100 stuks, vraag nu vrijblijvend een offerte aan.