• Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: +31 318 559 270

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken met bedrukking van uw logo is een goede manier om uw bedrijf of merk te promoten. Relatiegeschenken met bedrukking zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en budget. Bij Promocompany vindt u een ruim assortiment aan giveaways, luxe relatiegeschenken, promotietextiel/sportkleding en milieuvriendelijke artikelen.

Snel relatiegeschenken of giveaways nodig voor de naderende beurs?
Staat u binnenkort op een beurs en wilt u promotieartikelen met bedrukking uitdelen? Wij hebben diverse promotieartikelen en relatiegeschenken op voorraad die binnen 4 dagen al te leveren zijn. Een beurs is een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Kies voor een relatiegeschenk met een hoge attentiewaarde, zodat uw naam nog lang in het geheugen blijft bij de ontvanger.

Relatiegeschenken voor elk seizoen
Relatiegeschenken zijn er voor elk seizoen. Een zomers relatiegeschenk met bedrukking zal door de ontvanger gegarandeerd worden gebruikt bij zomerse buitenactiviteiten en vakanties. In de winter kunt u denken aan een ijskrabber, paraplu of winters promotietextiel. De decembermaand is uitermate geschikt om uw relaties te bedanken voor de fijne samenwerking met een mooi eindejaars relatiegeschenk. Een mooie fles wijn met bedrukking, een luxe pen met gravering , overheerlijke bonbons met logo of een exclusieve powerbank met bedrukking. Spreek uw waardering uit met een mooi relatiegeschenk met bedrukking.

Laagste prijs van Nederland
Wij leveren onze relatiegeschenken tegen de laagste prijs van Nederland. Wij kopen onze relatiegeschenken in via ons netwerk van gerenommeerde leveranciers in Europa, AziŽ en Zuid-Amerika. Profiteer bij Promocompany van de laagste prijsgarantie. Vindt u binnen 10 dagen na aankoop het gekochte artikel elders in Nederland, aantoonbaar voor een lagere prijs tegen dezelfde condities? Dan ontvangt u het prijsverschil ťn 5% daarvan terug.

Wij denken graag met u mee.
Ons assortiment is groot en heel divers. Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Onze verkoopspecialisten adviseren u graag in wat er allemaal mogelijk is. Kunt u het gewenste artikel niet direct vinden, bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk, , een custom made promotieartikel? Zoekt u iets wat past bij een bepaald thema? Promotieartikelen nodig bij uw actiemarketing of guerrilla acties? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee. U kunt ons op werkdagen bereiken op +31 318 559 270.

Offerte
Snel een offerte ontvangen? Vraag uw offerte aan via het offerteformulier op deze website en ontvang binnen 24 uur (tijdens werkdagen) vrijblijvend een offerte.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en BelgiŽ.
Wij leveren niet aan particulieren.