• Laagste prijsgarantie
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: +31 318 559 270

Promotietextiel

Laat promotietextiel bedrukken of borduren met logo. Ons assortiment met bedrukt promotietextiel is veelzijdig. Wij leveren al 25 jaar promotietextiel van hoge kwaliteit, passend bij elk budget. Geef aan promotietextiel een professionele uitstraling met een bedrukking of borduring van uw bedrijfsnaam of logo. Laat uw medewerkers tijdens een evenement, beurs of open dag professioneel gekleed gaan met bedrukte promotiekleding.

Promotiekleding kan worden geleverd in alle maten, zowel voor heren en dames als ook voor kinderen, peuters en baby’s. Promotietextiel met bedrukking wordt veel gebruikt tijdens evenementen, beurzen en feesten. Uw personeel is duidelijk te herkennen aan professioneel bedrukte promotiekleding. Geef bij uw bestelling uw wensen aan qua kleur, bedrukking en maat. Onze ontwerpstudio maakt gratis en vrijblijvend een proefdruk voor u.

Advies

Bent u op zoek naar iets specifieks? Wij horen graag wat uw wensen zijn. Wij werken nauw samen met diverse leveranciers met een breed assortiment. Neem contact op met onze verkoopafdeling, zij bespreken graag met u de diverse mogelijkheden.

Offerte

Snel een offerte ontvangen voor promotietextiel? Maak gebruik van het offerteformulier op onze website. Op werkdagen kunt u binnen 24 uur een offerte tegemoet zien.

Bij orders boven de € 500,00 is de verzending gratis naar adressen in Nederland en BelgiŽ.
Wij leveren niet aan particulieren.